Gelaatsverzorging voor de jonge huiden

Bij deze verzorgingen wordt gewerkt met het Spaanse merk Abidis. Bij opstart van een nieuwe klant wordt steeds een huidanalyse document opgemaakt om nadien in overleg met de klant te bepalen welke behandeling zal uitgevoerd worden. Er wordt steeds een foto vóór- en na gemaakt en wordt in het salon bijgehouden.

 

Elke gelaatsverzorging bestaat uit de volgende stappen:

1. Reiniging

Ongeacht de leeftijd is het elke dag reinigen en verzorgen van de huid de beste schoonheidsbehandeling. • Welk type huid u ook heeft, de dagelijkse reiniging is onmisbaar voor de effectiviteit van alle behandelingen, aangezien een schone huid het meest ontvankelijk is voor cosmetische producten.

 

2. Exfoliatie / peeling

Het doel van deze stap is het verwijderen van de bovenste laag van de huid waar zich de dode cellen en de cellen in slechte staat bevinden. Na een peeling voelt de huid glad aan en ziet er jonger uit, door de zuurstof en de opname van de behandelproducten.

 

3. Extractieve reiniging

Voor deze fase heeft Abidis twee maskers ontwikkeld met een hoog gehalte aan mineralen om het vuil uit de poriën van de huid en de haarzakjes te verwijderen. Naast deze grondige reiniging is het tijd voor een eerste inbreng van actieve basisbestanddelen ter voorbereiding van de huid.

 

4. Tonifiëren

Voor de huidverzorging moet een natuurlijke tonic gebruikt worden die:

 • Geen alcohol bevat
 • Biologische functies van de huid stimuleert
 • Verstevigende werking voor de spieren heeft
 • Voorbereiden van de huid voor de specifieke behandelingen

 

5. Basisactivering

In deze fase brengen we alle voedingsmiddelen aan die de huid nodig heeft op basis van haar staat en haar specifieke problematiek.

 • Abidis heeft producten die perfect voldoen aan de behoefte aan hydratatie, voeding en evenwicht van de huid.
 • Voor een optimaal resultaat, kunnen we de behandeling personaliseren door activeringsproducten toe te voegen met concentraten van werkzame stoffen.

 

6. Activering / stimulering met apparatuur

De activeringsfase is een fase waar de werkzame stoffen van actieve concentraten worden samengebracht met die van geconcentreerde crèmes. Op die manier kunnen wij elk huidprobleem of -toestand op een gepersonaliseerde manier behandelen en dit door de juiste ingrediënten te geven in de juiste hoeveelheden voor een optimaal en doeltreffend resultaat Elk concentraat is verenigbaar met elektro esthetische technieken als radiofrequentie en virtuele mesotherapie.

 

7. Masker

In deze fase laten we de huid uitrusten en brengen we extra aanvullende stoffen aan. Wij gebruiken maskers met een grote inbreng aan werkzame stoffen die versterkt kunnen worden met een concentraat van werkzame stoffen voor het gezicht.

 

8. Huidbescherming (zonnecrème)

UV stralen:

 • Vorming van vrije radicalen die de celmembranen beschadigen.
 • Afbraak veroorzaken van de dermale extracellulaire matrix.
 • Huid verliest turgor en elasticiteit, de capaciteit om vocht vast te houden vermindert.
 • Rimpels verschijnen die eerder niet te zien waren.
 • Er ontstaan verschillende soorten verkleuringen (vlekken), lichtgevoeligheid, etc.

 

Aangepaste producten worden gebruikt volgens huidtype: normale, gevoelige, droge, vette huid, droge gevoelige huid, atopische droge huid, droge gepigmenteerde huid, droge gerimpelde huid, vette gepigmenteerde huid, vette gevoelige huid, vette huid met acné, vette gerimpelde huid, regenererende Multi zuur behandeling, photo aging system, gezichtsversteviging, hals en décolleté.

 

Er kan ook een pakket worden ingezet:

XPLENDOR - Ontgiftende behandeling met vit C. Gebaseerd op verse Kiwi-cellen en vitamine C in zijn verschillende chemische vormen om de doeltreffendheid te verhogen in de strijd tegen vrije radicalen en de tekenen van huidveroudering.

EYEFLASH - Integrale Behandeling Oog Contour Specifieke behandeling voor de contouren van de ogen die op integrale wijze werkt tegen de ongewenste "kraaienpoten", donkere kringen en wallen.

 

 

Producten voor thuisgebruik

© 2024 Love for Body and Feet, All rights reserved. Privacy - Website by KMOSites